28.05.2018
LEGENDAARISEN KESTOJOUKKUEEN JUNIORIAIKA PÄÄTTYY JA JOUKKUE SIIRTYY PELAAMAAN AIKUISTEN SARJAA. TÄMÄ NIMENHUUTOKANAVA POISTUU KÄYTÖSTÄ.
Tietoa päivitetään mm. www.korskasalibandy.com -sivuille.

Aito Korsolainen säbäjoukkue, joka porskuttaa vakaasti ja vankasti eteenpäin. Pelaajien, valmentajien ja vanhempien yhteistyö toimii loistavasti. Tässä joukkueessa viihdytään ja siksi viivytään. Linkki joukkueen kotisivuille.
http://www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Laji Salibandy
Kotipaikka Vantaa
Sarja A-poikien 1. divari
Jäseniä 23
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.
Upi

Moi
No perskules, potkut tuli :) - no olenhan jo aika taka-alalla ollut viimeaikoina, ja näin ajatusta on ollutkin, että tästä jojo tehtävästä voin jäädä pois. Ja ainakin tavoite on keventää muutenkin seuratehtäviä.
Näen kyllä niin, että joukkueen tarina ei lopu, vaan joukkue on tullut aikuisikään ja siirtyy aikuisten sarjaan. Joukkueen jatko oli pariin kolmeen kertaan juniorivuosina vaakalaudalla ja haave siitä, että joukkue saadaan kantamaan A-ikäluokkaan saakka, tuntui välillä epätodennäköiseltä. Näen nyt, että joukkue jatkaa edelleen ja varsin hyvistä lähtökohdista, kun joukkue on säbäkartalle vahvan tunnistettavuuden luonut. Jatkavien luotsien ja runkopelaajien kokemuksella ja suhteilla on hyvä luovia ja luoda uusia kokemuksia.

Toistaiseksi yhteydet toki mm. säbäjaoston kautta ja talousasioissa jatkuu ja kyllä varmaan katsomossakin tulen läpsyttelemään käsiä, kun verkot heiluu.
Reilun 10 vuoden projekti on takana. Paljon se otti aikaa, mutta paljon myöskin antoi. Kiitos kaikille sisällön tuottajille ja joukkueen eteen hikensä antaneille. Ravit jatkuu...

t.upi

Petri

Hei kaikki Hurricanes -joukkueeseen kuuluneet,
Legendaarisen joukkueen tarina on päätynyt viimeiselle sivulleen ja poistan näin ollen joukkueen nimenhuudon. Rinnalle on rakennettu Miesten 5.divariin suuntaava KorsKa3 joukkue, jonka TryIn harkoissa on käynyt melkoisesti porukkaa, parhaimmillaan reippaasti yli 20 pelaajaa. Tuolla joukkueella on oma nimenhuuto, johon Gabun ja Hartzan kanssa olemme lisänneet pelaajia sitä mukaa, kun harkkoihin ovat osallistuneet. Joukkueen runko on tuttua porukkaa Hurricanesin viimeisiltä kausilta, mutta mukana on runsaasti uusia pelaajia sekä KorsKassa aiemmin pelanneita paluumuuttajia. Jos kyseinen joukkue kiinnostaa, mutta ette ole vielä TryIn harkoissa käyneet, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen, Gabuun tai Hartzaan. Tässä vaiheessa omasta puolestani haluan antaa erityiskiitokset KorsKan kruunaamattomalle Super-JoJolle eli Upille. Upi on meidän muiden edesottamuksista huolimatta pitänyt hommat kasassa läpi vuosien. Nyt on varmasti sopiva aika vapauttaa Upi tästä vastuutehtävästään!

-Petri

Lue loput viestit

Harkat

 

Kesäkuu 2016:

KE klo 19.00-20.00 Lumon saliharkat yhdessä miesten edustuksen kanssa.

 

 

   

   

 

 

26439 1473178889 display